Direct contact: 071 207 37 07    E-mail: info@adyta.nl

Direct contact: 071 207 37 07            E-mail: info@adyta.nl

Over ons

Over ons

Adyta is gespecialiseerd in ICT dienstverlening voor het MKB. Wij bezitten expertise op het gebied van IT Consultancy en Online Marketing.

In 2012 is Adyta opgericht door Lambert van der Plas. Na jaren grote en kleine netwerken beheerd te hebben, en tevens ervaring te hebben opgedaan als marketing manager, wil Lambert graag MKB organisaties helpen de IT infrastructuur en processen naar een hoger niveau te tillen.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Bollenstreek, een logisch gevolg aangezien Adyta is gestart in Katwijk aan zee. De sectoren waar onze klanten in actief zijn lopen zeer uiteen.

Als MKB ondernemer heb je vaak niet de beschikking over een eigen systeem-/netwerkbeheerder, maar je wilt wel dat alles zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk verloopt. Er komen verschillende informatiestromen op je af met vaak uiteenlopende adviezen van verschillende leveranciers. Dat maakt het moeilijk om de juiste keuzes te maken.

Adyta kan jou hierin assisteren of volledig ontzorgen.

Wat wij doen

Adyta fungeert als aanspreekpunt voor alle IT gerelateerde zaken en ontzorgt jouw MKB onderneming. Dit doen wij door een breed scala diensten aan te bieden zodat je niet voor iedere dienst een andere leverancier nodig hebt.
Wij leveren o.a. de volgende diensten:

  • Implementatie van nieuwe computers en servers.
  • Beheer op afstand met een agent die jouw computers en servers in de gaten houdt.
  • Online back-up oplossing zodat je data altijd veilig is.
  • Migratie naar cloudoplossingen zoals o.a. Office 365.
  • Adviseren en begeleiden van trajecten zoals de keuze voor een nieuw softwarepakket.
  • Zakelijke internetverbindingen, waaronder glasvezelverbindingen.
  • Voice-over-IP (VOIP) telefonie waarmee men tegen vaste kosten onbeperkt kan bellen.
  • Hosting van je website op onze eigen virtuele server.
  • SEO (vindbaarheid in Google) verbeteren van je website.
  • SEA (online advertenties en campagnes) op o.a. Facebook en Google.

IT is een breed vakgebied en vaak ziet men door de bomen het bos niet meer. Wil jij weten of er punten van verbetering zijn in jouw netwerk en IT faciliteiten? Wellicht wil je zien of de periodieke kosten lager kunnen. Hiervoor hebben wij de gratis netwerk-intake. Wij komen enkele uren bij je langs om te inventariseren en voorzien je vrijblijvend van een voorstel.

Benieuwd naar wat Adyta jouw bedrijf kan bieden?

071 207 37 07

Over Lambert van der Plas

Ik begon mijn carrière op 16-jarige leeftijd in 1998 bij Koper & De Jager, een Exact Software Center uit Noordwijk, op de technische dienst. Daar was ik eerst verantwoordelijk voor de binnendienst, tevens verleende ik telefonische ondersteuning aan klanten. Al snel ging ik naar klanten toe voor troubleshooting en implementaties van nieuwe netwerken.

Bij Koper & De Jager kreeg ik de mogelijkheid om certificeringen van Microsoft te halen, met als doel de titel MCSE (Microsoft Certified Software Engineer). Om deze titel te halen dient men (toentertijd) voor minstens 6 examens op verschillende productgebieden te slagen.
Op 17-jarige leeftijd verkreeg ik mijn MCSE status, vermoedelijk als één van de jongste MCSE-ers ooit in Nederland.

Na 2,5 jaar maakte ik de overstap naar Inter Access, op de afdeling Outsourcing. Inter Access had toen circa 1200 werknemers en was de grootste nationale IT dienstverlener. Daar waren ze de afdeling Outsourcing opnieuw aan het opzetten en ik werd als één van de eerste nieuwe Microsoft-engineers aangenomen. Hierdoor werd ik direct in het diepe gegooid, wat onzettend leuk en leerzaam was.

Voor Inter Access ben ik het gehele land door geweest om organisaties van alle groottes te troubleshooten. Daarnaast heb ik de verantwoordelijkheid gedragen van het volledige systeem- en netwerkbeheer van verschillende organisaties. Ik werd eerst verantwoordelijk voor de gemeente Leusden (200 werkplekken, 3 servers). Vervolgens werd ik primaire beheerder van de gemeente Zaanstad (1200 werkplekken, 50 servers verdeeld op 2 locaties) en heb ik de verantwoording gehad over de gemeente Leiden (1000+  werkplekken, 50 servers).

Op 22-jarige leeftijd besloot ik om mezelf breder te ontwikkelen en ben ik fulltime gaan studeren aan de Haagse Hogeschool. Daar deed ik de opleiding International Business and Management Studies, welke voornamelijk is gericht op economie en marketing.

Tijdens mijn studie werd ik benaderd door 2 oud-collega’s van Koper & De Jager. Zij waren een eigen bedrijf begonnen; Qics. Het bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk software en business intelligence (datawarehousing). Zodoende ben ik naast mijn studie werkzaam geweest als Business Intelligence Consultant.

Mijn laatste jaar van mijn studie heb ik in het buitenland gedaan (Zweden). Hierdoor kon ik niet langer blijven werken bij Qics. Echter, na afronding van mijn studie namen ze wederom contact met me op. Ditmaal met de vraag of ik marketing manager bij ze wilde worden. Ze hadden de wens om de marketingstrategie volledig om te gooien en het meer online gericht te doen.

Anderhalf jaar lang heb ik mij bezig gehouden met de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe marketingstrategie. Toen deze er stond en zijn vruchten begon af te werpen heb ik in goed overleg met Qics besloten om voor mezelf te starten.

Adyta werd ‘geboren’ en vanwege mijn verleden is het een bedrijf die zowel IT Consultancy als Online Marketing verzorgt voor MKB organisaties.

Ik vind het een uitdaging om kleinere organisaties te voorzien van dezelfde geavanceerde functionaliteiten die grotere organisaties, met meer budget, genieten. Oplossingen moeten mijns inziens slim en tijdsbestendig zijn, maar wel met het oog op financieel aspect. Wat is er mooier dan andere organisaties hierbij te helpen?