Direct contact: 071 207 37 07    E-mail: info@adyta.nl

Direct contact: 071 207 37 07            E-mail: info@adyta.nl

Over ons

Over ons

Adyta is gespecialiseerd in ICT dienstverlening voor het MKB. Wij bezitten expertise op het gebied van IT Consultancy en Online Marketing.

In 2012 is Adyta opgericht door Lambert van der Plas. Na jaren grote en kleine netwerken beheerd te hebben, en tevens ervaring te hebben opgedaan als marketing manager, wil Lambert graag MKB organisaties helpen de IT infrastructuur en processen naar een hoger niveau te tillen.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Bollenstreek, een logisch gevolg aangezien Adyta is gestart in Katwijk aan zee. De sectoren waar onze klanten in actief zijn lopen zeer uiteen.

Als MKB ondernemer heb je vaak niet de beschikking over een eigen systeem-/netwerkbeheerder, maar je wilt wel dat alles zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk verloopt. Er komen verschillende informatiestromen op je af met vaak uiteenlopende adviezen van verschillende leveranciers. Dat maakt het moeilijk om de juiste keuzes te maken.

Adyta kan jou hierin assisteren of volledig ontzorgen.

Wat wij doen

Adyta fungeert als aanspreekpunt voor alle IT gerelateerde zaken en ontzorgt jouw MKB onderneming. Dit doen wij door een breed scala diensten aan te bieden zodat je niet voor iedere dienst een andere leverancier nodig hebt.
Wij leveren o.a. de volgende diensten:

  • Implementatie van nieuwe computers en servers.
  • Beheer op afstand met een agent die jouw computers en servers in de gaten houdt.
  • Online back-up oplossing zodat je data altijd veilig is.
  • Migratie naar cloudoplossingen zoals o.a. Office 365.
  • Adviseren en begeleiden van trajecten zoals de keuze voor een nieuw softwarepakket.
  • Zakelijke internetverbindingen, waaronder glasvezelverbindingen.
  • Voice-over-IP (VOIP) telefonie waarmee men tegen vaste kosten onbeperkt kan bellen.
  • Hosting van je website op onze eigen virtuele server.
  • SEO (vindbaarheid in Google) verbeteren van je website.
  • SEA (online advertenties en campagnes) op o.a. Facebook en Google.

IT is een breed vakgebied en vaak ziet men door de bomen het bos niet meer. Wil jij weten of er punten van verbetering zijn in jouw netwerk en IT faciliteiten? Wellicht wil je zien of de periodieke kosten lager kunnen. Hiervoor hebben wij de gratis netwerk-intake. Wij komen enkele uren bij je langs om te inventariseren en voorzien je vrijblijvend van een voorstel.

Benieuwd naar wat Adyta jouw bedrijf kan bieden?

071 207 37 07

Over Lambert van der Plas

Mijn carrière begon op 16-jarige leeftijd in 1998 bij Koper & De Jager, een Exact Software Center in Noordwijk, op de technische dienst. Daar was ik eerst verantwoordelijk voor de binnendienst en verleende ik telefonische ondersteuning aan klanten. Al snel ging ik naar klanten voor troubleshooting en implementaties van nieuwe netwerken.

Bij Koper & De Jager kreeg ik de kans om Microsoft-certificeringen te behalen, met als doel de titel MCSE (Microsoft Certified Software Engineer). Op 17-jarige leeftijd behaalde ik mijn MCSE-status, waarschijnlijk een van de jongste MCSE’ers ooit in Nederland.

Na 2,5 jaar stapte ik over naar Inter Access, waar ik op de afdeling Outsourcing werkte. Hier werd ik een van de eerste nieuwe Microsoft-engineers en kreeg ik de kans om door het hele land organisaties te troubleshooten en volledig systeem- en netwerkbeheer uit te voeren.

Op 22-jarige leeftijd besloot ik mijn horizon te verbreden en ging ik fulltime studeren aan de Haagse Hogeschool. Tijdens mijn studie werd ik benaderd door oud-collega’s die hun eigen bedrijf, Qics, waren begonnen. Naast mijn studie werkte ik als Business Intelligence Consultant voor Qics.

Na afronding van mijn studie werd ik marketingmanager bij Qics en ontwikkelde en implementeerde ik een nieuwe marketingstrategie. Na anderhalf jaar besloot ik, in overleg met Qics, om voor mezelf te beginnen. Adyta werd opgericht en vanwege mijn achtergrond biedt het zowel IT-consultancy als online marketing voor MKB-organisaties.

Ik zie het als een uitdaging om kleinere organisaties dezelfde geavanceerde functionaliteiten te bieden die grotere organisaties hebben, maar dan met oog voor het financiële aspect. Het is mijn passie om andere organisaties hierbij te helpen.