Direct contact: 071 207 37 07    E-mail: info@adyta.nl

Direct contact: 071 207 37 07            E-mail: info@adyta.nl

Back-up

Back-up

Een veilige kopie van je data is essentieel ten tijden van calamiteiten. We hebben allemaal wel eens gehoord van virussen (ransommware) die je bestanden versleutelen en vervolgens geld eisen om weer toegang te krijgen tot je eigen bestanden.
Tevens kunnen er onvoorziene zaken gebeuren zoals een computer of server waarvan de harde schijf stopt, of erger, er kan brand uitbreken in het pand.
Een goede back-up is een noodzaak. Het biedt een oplossing bij alle hierboven beschreven scenario’s en meer. Bij Adyta bieden we een online back-up aan. Hierdoor kan de data niet verloren gaan mocht er op je fysieke locatie iets gebeuren.
De belangrijkste eigenschappen van onze online back-up zijn:

  • De data wordt gearchiveerd zonder tijdslimiet. Het blijft altijd online beschikbaar.
  • De data wordt opgeslagen in Nederland en valt onder Nederlandse wetgeving.
  • Alle data zijn versleuteld en alleen toegankelijk voor jou.
  • Naar wens kun je bepalen hoeveel versies van ieder bestand je tot je beschikking wilt hebben in de opslag. Als voorbeeld bij 5 versies; je kunt tot 5 versies terug van je verloren of beschadigde Word –bestand.
  • Back-up online en lokaal indien gewenst. Het is mogelijk om lokaal ook een opslag te hebben van de back-up. Deze wordt dan gesynchroniseerd naar de online opslag.

Snel weer verder. Als een computer of server langere tijd nodig heeft om te herstellen kunnen wij een virtuele omgeving creëren van de originele machine. Dit geeft jou de mogelijkheid om verder te werken. Wij zullen ondertussen jouw computer of server herstellen.

Benieuwd naar onze service?

Heeft u algemene vragen of wilt u een vrijblijvend voorstel?

» Een voorstel is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk.

Benieuwd naar wat Adyta jouw bedrijf kan bieden?

071 207 37 07