Direct contact: 071 207 37 07    E-mail: info@adyta.nl

Direct contact: 071 207 37 07            E-mail: info@adyta.nl

Online campagnes

Online campagnes

Bereik gericht je doelgroep met een online campagne. Wij hebben de mogelijkheid om tot in de puntjes de selectie te segmenteren, geheel volgens jouw doelgroep. Daarmee krijg je de mogelijkheid om een groot deel potentieel nieuwe klanten aan te spreken.

Er is veel mogelijk met online campagnes. Wellicht ben je al bekend met Google Adwords of advertenties op Facebook. Dit kunnen wij ook verzorgen en méér!

Wat dacht je van retargeting? Retargeting is een bezoeker van je website bereiken nadat het bezoek niet heeft geleidt tot een conversie. Stel dat je een aanvraagformulier op je website hebt staan, dan kan je het invullen van dat formulier zien als conversie. Wanneer een bezoeker van je site meerdere pagina’s bezoekt kan je ervan uitgaan dat diegene bovengemiddelde interesse heeft. Als het dan niet leidt tot een conversie zou je het bezoek normaal als verloren beschouwen.

Met retargeting kan je de niet geconverteerde bezoeker alsnog bereiken. Dankzij retargeting krijgt deze bezoeker banners van jou te zien op gerenommeerde sites. Het is zelfs mogelijk om diezelfde bezoeker van je site een advertentie van je te laten zien op Facebook.

Een bezoeker leidt niet tot conversie op je website en vervolgens krijgt diegene, wanneer hij inlogt op Facebook, een advertentie van je te zien in zijn tijdslijn op Facebook.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden met online campagnes. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar onze service?

Heeft u algemene vragen of wilt u een vrijblijvend voorstel?

» Een voorstel is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk.

Benieuwd naar wat Adyta jouw bedrijf kan bieden?

071 207 37 07