Direct contact: 071 207 37 07    E-mail: info@adyta.nl

Direct contact: 071 207 37 07            E-mail: info@adyta.nl

Camera’s

Beveiligingscamera’s

Menig ondernemer oriënteert zich op het gebied van camerasystemen ter beveiliging van fysieke objecten. Het aanbod is legio tegenwoordig en de camera’s hebben een stormachtige ontwikkeling meegemaakt.

Functies zoals infrarood om ’s nachts of op donkere plaatsen te kunnen filmen, automatische zoom en bewegingsdetectie zijn algemeen goed geworden.

Toch zijn er grote onderlinge verschillen tussen de systemen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt kiezen tussen al het aanbod een gecompliceerde zaak.

De camera’s zelf zijn geëvolueerd tot kleine computers die via programma’s en/of browsers in te stellen en te bedienen zijn. De tijd van analoge systemen is volledig passé. Hierdoor heeft ook een verschuiving plaatsgevonden op het gebied van installateurs en beheerders. Waar vroeger camerasystemen voornamelijk werden geïnstalleerd en beheerd door elektrotechnische bedrijven die bedreven zijn in (analoge) coax bekabeling en ouderwetse opslag, zie je nu steeds vaker dat de technische implementatie te uitdagend kan zijn aangezien de camera’s en de recorder in principe allemaal kleine computers zijn geworden.

Je bouwt als het ware een klein netwerkje binnen of naast je bestaande infrastructuur. Hier is specifieke IT kennis voor nodig. Iedereen wil de camera’s kunnen benaderen via een apparaat naar keuze. Denk aan een regulier scherm, maar ook de computer, tablet en mobiele telefoon (via een app). Tevens wil men de camerabeelden kunnen bekijken, ongeacht de locatie waar men zich bevindt. Dit alles is goed mogelijk, mits het juiste systeem wordt gekozen en de inrichting goed wordt verzorgd.

Adyta beheert menig camerasystemen van lokale ondernemers. Een groot deel daarvan is door Adyta zelf aangelegd en geïmplementeerd. Maar wij beheren ook eerder aangelegde camerasystemen van ondernemers. Vaak liepen zij na de installatie tegen problemen aan die IT gerelateerd zijn, maar waar de installateur geen oplossing voor kon vinden.

Heb je interesse in een camerasysteem of heb je assistentie nodig bij je bestaande camerasysteem? Neem gerust contact met ons op!

Benieuwd naar onze service?

Heeft u algemene vragen of wilt u een vrijblijvend voorstel?

» Een voorstel is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk.

Benieuwd naar wat Adyta jouw bedrijf kan bieden?

071 207 37 07